Репертоар: here

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Тековен репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ Прилеп.. go here.

На сцената на прилепскиот театар можете да ги погледнете следниве претстави: check this out

Среда, 30.3. 2016 - 19.30 часот read more

„БУРЕ БАРУТ“ http://12voltnet.com/map

режија: Наташа Поплавска link

article source  

click here Сабота 2.4. 2016 – 19.30 часот

„Од кол на кол“

режија: Коле Ангеловски