Репертоар:

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ во Прилеп

Тековен репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ во Прилеп...

На репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ во Прилеп можете да ги погледнете следниве претстави:

31.1.2016 (недела) – 11.00 часот

„Волшебникот од Оз“ - претстава за деца

 

1.2.2016 (понеделник) – 19.30 часот

„Ајнштајновите соништа“

режија: Слободан Унковски