Репертоар: click the following article

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ за јануари 2018

Ова е тековниот репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“.. click to see more.

http://maps.automobiles.com/map На репертоарот на театарот „Војдан Чернодрински“ при НУЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп имате можност да ги погледнете следниве претстави: 

24 јануари 2018 - 19:30 часот  -  ,, Клетници“ од Виктор Иго, режија Мартин Кочовски see more

26 јануари 2018 - 19:30 часот -   ,,Клетници,, од Виктор Иго, режија Мартин Кочовски click

http://masterhandyman1.com/map 30 јануари 2018 - 19:30 часот -    ,,Ништо без  Трифолио,, од Русомир Богдановски, режија Коле Ангеловски

31 јануари 2018 - 19:30 часот-   „ Хроника на еден сон“ од Ивана Нелковска,  режија Ивана   Ангеловска click

link