Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци 07-13 ноември

Оваа недела на репертоарот на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

Оваа седмица на сцената на Театарот за деца и младинци се играат следниве претстави:

 

 

10.11 четврток, 19.00 часот

Црвенкапа

автор: Александар Поповиќ

режија: Димитар Христов

 

11.11 петок, 19.00 часот

Пипи долгиот чорап

автор: Астрид Лундгрен

режија: Драгана Милошевска Попова

 

12.11 сабота, 19.00 часот

Алиса во земјата на чудата

автор: Луис Карол

режија: Александар Ивановски

 

13.11 недела, 12.30 часот

Волшебникот од Оз

автор: Лиман Френк Баум

режија: Боњо Лунгов