Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци 14-20 ноември

Оваа недела на репертоарот на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

Оваа недела на сцената на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

 

16.11 - среда, 19.00

Гига мега бајка - премиера

автор: Горјан Милошевски

режија: Хана Миленковска

 

17.11 четврток, 19.00 часот

Гига Мега Бајка - реприза

автор: Горјан Милошевски

режија: Хана Миленковска

 

18.11 петок, 19.00 часот

Петар Пан

режија: Боњо Лунгов

 

19.11 сабота, 19.00 часот

Оливер Твист

автор: Чарлс Дикенс

режија: Срѓан Јанаќиевиќ

 

20.11 недела, 12.30 часот

Пепелашка

режија: Деан Дамјановски