Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци 23-29 јануари

Оваа недела на репертоарот на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

Оваа седмица на сцената на Театарот за деца и младинци се играат следниве претстави:

 

 

25.01 среда, 20.00 часот

Нашиот клас

режија: Владе Милчин

 

26.01 четврток, 19.00 часот

Пепелашка

режија: Деан Дамјановски

 

27.01 петок, 19.00 часот

Убавицата и ѕверот

режија: Димитар Христов

 

28.01 сабота, 19.00 часот

Малата сирена

режија: Деан Дамјановски

 

29.01 недела, 12.30

Пипи долгиот чорап

режија: Драгана Милошевски Попова