Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци 24-30 октомври

Оваа недела на репертоарот на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

Неделава на сцената на Театарот за деца и младинци се играат следниве претстави:

27.10 четврток, 19.00 часот

Могли

режија: Боњо Лунгов

 

28.10 петок, 19 часот

Лакомата меца

режија: Дарин Петков

 

29.10 сабота, 19 часот

Пепелашка

режија: Деан Дамјановски

 

30.10 недела, 12.30

Грдото пајче

режија. Деан Дамјановски