Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци 25 - 31 мај

Последната седмица од месецот мај на репертоарот на Театарот за деца и младинци можете да ги проследите следниве претстави:

На сцената на Театарот за деца и младинци можете да ги проследите следниве претстави: 

25.05 - среда, 20:00 часот

Нашиот клас

режија: Владимир Милчин

 

26.05 - четврток, 19.00 часот

Пипи Долгиот чорап

режија: Драгана Милошевска Попов

автор: Астрид Линдгрен

 

27.05 - петок, 19.00 часот

Петар Пан

режија: Боњо Лунгов

 

28.05 - сабота, 19.00 часот

Малата сирена

режија: Деан Дамјановски

автор: Русомир Богдановски

 

29.05- недела, 12.30

Грдото пајче

режисер: Деан Дамјановски