Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци од 01- 06 јуни

Оваа седмица (01-06 јуни) на сцената на Театарот за деца и младинци се прикажуваат овие претстави:

На сцената на Театарот за деца и младинци можете да ги проследите следниве претстави:

 

01.06 - среда, 20:00 часот

Нашиот клас

режија: Владимир Милчин

 

02.06 - четврток, 19.00 часот

Малата сирена

режија: Деан Дамјановски

според Ханс Кристијан Андерсен

 

 

03.06 - петок, 19.00 часот

Црвенкапа

Режија: Димитар Христов

Автор: Александар Поповиќ

 

 

04.06 - сабота, 19.00 часот

Бајка за царот Нај

Режија: Коле Ангеловски

Автор: Снежана Иљовска Наумовска