Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци од 03-05 февруари

Оваа недела на сцената на Театарот за деца и младинци се играат следниве претстави:

Оваа седмица на сцената на Театарот за деца и младинци се играат овие претстави:

03.02 петок, 19.00 часот

Волшебната флејта

 

04.02 сабота, 19.00 часот

Грдото пајче

 

05.02 недела, 12.30 часот

Волшебникот од Оз