Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци од 1-9 април

Во првата седмица од април, на репертоарот на Театарот за деца и младинци се следниве претстави: 

Првата недела од април на сцената на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

 

1 април (сабота), 19.00 часот

Гига мега бајка

режија: Хана Миленковска

 

2 април (недела), 12.30

Пипи долгиот чорап

режија: Драгана Милошевски Попова

 

5 април (среда), 19.00 часот

ПРЕМИЕРА Мачорот во чизми

режија: Игор Ивковиќ

 

6 април (четврток), 19.00 часот

Мачорот во чизми - реприза

режија: Игор Ивковиќ

 

07 април (петок), 19.00 часот

Пепелаша

режија: Деан Дамјановски

 

08 април (сабота), 19.00 часот

Црвенкапа

режија: Димитар Христов

 

09 април (недела), 12.30 часот

Убавицата и ѕверот

режија: Димитар Христов