Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци -Скопје до крајот на јануари

Тековен репертоар на Театарот за деца и младинци -Скопје до крајот на месец јануари...

На репертоарот на Театарот за деца и младинци - Скопје до крајот на месец јануари се следниве претстави:

20.01. Петок

Пепелашка -19 часот

 

21.01. Сабота

Алиса за земјата на чудата-19 часот

 

22.01. Недела

Девојчето со кибритчиња – 12:30 часот

 

25.01. Среда

Нашиот Клас -20 часот

 

26.01. Четврток

Пепелашка – 19 часот

 

27.01. Петок

Убавицата и ѕверот– 19  часот

 

28.01. Сабота

Малата Сирена – 19  часот

 

29.01. Недела

Пипи долгиот чорап -12 :30 часот