Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци за април 2018

Тековен репертоар на Театарот за деца и младинци за месец април 2018 година...

                    ДЕН

ПРОБА

ПРЕТСТАВА

1.04.НЕДЕЛА

 

ЦРВЕНКАПА“  12:30 ч.                                               

2.04.ПОНЕДЕЛНИК

 

 

3.04. ВТОРНИК

 

 

4.04. СРЕДА

 

ПРЕМИЕРА ,,ТОБИ” – 19:00 ч.

5.04. ЧЕТВРТОК

 

Реприза ,,ТОБИ“ – 19:00 ч.

6.04. ПЕТОК

 

              НЕРАБОТЕН ДЕН     

7.04.САБОТА

 

    НЕРАБОТЕН ДЕН

8.04. НЕДЕЛА

 

     НЕРАБОТЕН ДЕН

9.04. ПОНЕДЕЛНИК

 

   НЕРАБОТЕН ДЕН

10.04. ВТОРНИК

 

 

11.04. СРЕДА

 

,,ЕДНАШ СВЕТ ИЗГРАДИВ”- 20:00 ч.

12.04. ЧЕТВРТОК

 

,,БАЈКА ЗА ЦАРОТ НАЈ“  - 19:00ч.

13.04. ПЕТОК

 

 

,,ГИГА МЕГА БАЈКА“ – 19:00 ч.

14.04. САБОТА

 

„ГРДОТО ПАЈЧЕ “- 19:00ч.

15.04. НЕДЕЛА

 

„ПИПИ ДОЛГИОТ ЧОРАП“- 12:30ч.

16.04.ПОНЕДЕЛНИК

 

 

17.04. ВТОРНИК

 

 

18.04. СРЕДА

 

,,ЕДНАШ СВЕТ ИЗГРАДИВ”- 20:00 ч.

19.04. ЧЕТВРТОК

 

 „ ПЕПЕЛАШКА “- 19:00 ч.

20.04. ПЕТОК

 

„МАЧОРОТ ВО ЧИЗМИ“- 19:00 ч.

21.04. САБОТА

 

„МАЛАТА СИРЕНА “- 19:00 ч.

22.04. НЕДЕЛА

 

,,УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ“- 12:30ч.

23.04.ПОНЕДЕЛНИК

 

 

24.04.ВТОРНИК

 

 

25.04. СРЕДА

 

 

26.04.ЧЕТВРТОК

 

„ЦВЕТНАТА УЛИЦА“ - 19:00 ч.

27.04. ПЕТОК

 

„ПИПИ ДОЛГИОТ ЧОРАП“ - 19:00 ч.

28.04. САБОТА

 

„ТОБИ“- 19 :00 ч.

29.04.НЕДЕЛА

 

 ,,ВОЛШЕБНИКОТ ОД ОЗ“ – 12:30 ч.

30.04.ПОНЕДЕЛНИК

 

 

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ