Репертоар:

Репертоар на велешкиот театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“ за април

Тековен репертоар на театарот „Јордан Хаџи Константинов - Џинот“ во Велес за месец април...

На репертоарот на велешкиот театар во месец април имате можност да ги проследите следниве претстави: