Репертоар:

Репертоар во Синеплекс од 10 - 16 септември

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 10-ти до 16-ти септември...

На репертоарот на Синеплекс имате можност да ги проследите следниве филмови:

Лавиринт: Бегство низ пустошот 3D (Maze Runner: Scorch Trials 3D)

работни денови: 15:00, 17:30, 20:00, 22:30 часот

викенд: 12:20, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30 часот

 

Лавиринт: Бегство низ пустошот (Maze Runner: Scorch Trials)

работни денови: 16:00, 18:30, 21:15 часот

викенд: 13:20, 16:00, 18:30, 21:15 часот

 

Рокерка (Ricki and the Flash)

четврток-вторник: 16:15, 21:30 часот

среда: 19:00, 21:30 часот

 

Летување – Нова генерација (Vacation)

секој ден: 17:45, 19:40, 20:30, 21:45, 22:40 часот

 

Злокобен 2 (Sinister 2)

секој ден: 18:45, 20:45, 23:00 часот

 

Хитмен: Агент 47 (Agent 47)

работни денови: 17:15, 19:10, 21:00, 22:50 часот

викенд: 14:45, 17:15, 19:10, 21:00, 22:50 часот

 

Ние сме ти пријатели (We Are Your Friends)

секој ден: 16:45 часот

 

Шифра Вујче (The Man from U.N.C.L.E.)

секој ден: 19:30, 22:00

 

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible Rogue Nation)

секој ден: 19:50, 22:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Жапчето Рибит (Ribbit)

работни денови: 15:45, 18:00 часот

викенд: 11:40, 14:00, 15:45, 18:00 часот

 

Змејско гнездо: Зората на воинот (синх.) 3D (Dragon Nest: Warriors' Dawn 3D)

викенд: 12:00, 14:15 часот

среда: 16:45 часот

 

Мун: Чувар на месечината 3D (Mune, le Gardien de la Lune 3D)

викенд: 11:20, 13:40 часот

среда: 15:10, 17:00 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 15:20, 16:30, 18:15 часот

викенд: 11:00, 12:45, 14:30, 15:20, 16:30, 18:15 часот

 

BACK 2 SCHOOL

Ѕвончица и самовилата Гусарка (The Pirate Fairy)

петок: 13:00 сабота: 11:00 часот

недела: 15:00 часот

 

Ѕвончица и чудовиштето од Недојдија (Tinkerbell: Legend of the Neverbeast)

четврток: 13:00 часот

недела: 13:00 часот

 

Авиони: небесни пожарникари 3D (Planes: Fire and Rescue 3D)

петок: 15:00 часот

недела: 11:00 часот

понеделник: 13:00 часот

 

Во шумата (Into the Woods)

сабота, понеделник: 19:00 часот

 

Господарка на злото (Maleficent)

петок, сабота: 17:00 часот

вторник: 13:00 часот

 

Екипа за 6 3D (Big Hero 6 3D)

четврток, понеделник: 15:00 часот

недела: 17:00 часот

 

Мапетите во бегство (Muppets Most Wanted)

сабота: 13:00 часот

вторник: 15:00 часот

 

Опаку наопаку (Inside out)

четврток, понеделник, вторник: 17:00 часот

сабота: 15:00 часот

 

Пепелашка (Cinderella)

петок, вторник: 19:00 часот

 

Утреземја: Светот потаму (Tomorrowland)

четврток, недела: 19:00 часот