Репертоар:

Колумна

04/03/2016 - 20:43

Драгана Костадиновска е актерка во Македонскиот народен театар каде што работи од 2007 година. На матичната сцена има играно во претставите „Соларис“, „Да тргнеме сењор“, „Вечната куќа“, „Свадбата на Фигаро“, во неколку независни проекти, значајно појавување имаше на филмското платно во „Балканот не е мртов“ на Александар Поповски, а на ТВ екраните во серијата „Обични луѓе“...