Репертоар:

Општество

12/13/2017 - 13:56

Издавачката куќа „Антолог“ ја најавува промоцијата на книгата „Ораторската вештина низ историјата“ од првиот новинар во Република Македонија – д-р Боро Мокров. Промоцијата ќе се одржи на 13 декември 2017 година, со почеток во 20 часот, во Галеријата при МКЦ. Промотор на книгата ќе биде д-р Ѓорѓи Спасов.

12/13/2017 - 03:38

Во деновите од 15 до 17 декември 2017 година, се одржува Вики Камп за ученици во Берово, во...

12/12/2017 - 16:27

Здружението за поддршка на деца и млади со различности „Сината птица“ ја претстави...