Репертоар:

Образование

02/14/2018 - 10:32

На Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ денес (среда, 14 април) ќе се одржи четвртата студентска филолошка конференција „Како си ми?“, на која се поканети да учествуваат студенти од сите универзитети и факултети во Македонија кои се на додипломски студии или дипломирале во последните 12 месеци.

01/21/2018 - 01:39

 Министерството за образование и култура на Индонезија во соработка со тамошното Министерство за...

12/21/2017 - 23:28

Во деновите од 15 до 17 декември 2017 година во Берово се одржа првиот Вики Камп за...