Репертоар:

Разно

12/12/2017 - 16:27

Здружението за поддршка на деца и млади со различности „Сината птица“ ја претстави детската електронска сликовница „Иван и Илина“ од авторката Мимоза Петревска Георгиева, која ги отсликува реалните ситуации кога едно типично дете ќе се сретне со дете со Даунов синдром.

12/11/2017 - 04:26

Меѓу македонските светители-маченци што Македонската православна црква ги празнува со посебно...

12/09/2017 - 15:51

Министерството за култура денеска соопшти дека објавувањето на бесплатната електронска...