Репертоар:

Ликовна

06/08/2018 - 14:02

Меѓународната соработка на Националната галерија на Македонија со сродни институции од регионот ќе овозможи на 12 јуни (вторник) од 19 часот, на македонската публика да и се претстави софиската Градска уметничка галерија.

06/05/2018 - 15:08

 Во изложбениот салон на Македонската академија на науките и уметностите вечерва (вторник 5 јуни...

05/28/2018 - 02:31

Самостојната изложба на Драгица Ристеска Димитровска, насловена „Фрагменти” ќе се одржи на 29.05...