Репертоар:

Арт и дизајн

06/22/2018 - 14:55

На 26.06.2018 година (вторник), со почеток во 20 часот во објектот Мала Станица, ќе се отвори изложбата Плакатот во Националната галерија на Македонија.

05/23/2018 - 11:03

Во Музејот на македонската борба вечерва (23 мај), со почеток од 19 часот, ќе биде отворена...

12/05/2017 - 05:38

Затворањето на последните изложби од 10. Скопје постер фестивал во Музејот на град Скопје...