Репертоар:

Архитектура

04/28/2018 - 18:58

Во Центарот за култура „Кочо Рацин" во Кичево синоќа (петок, 27 април)  е отворена изложбата „Москва денес". Изложба го отсликува современиот урбанистички изглед на руската престолнина.

04/16/2018 - 03:04

Во центарот на славното делчевско село Разловци нагрден од забот на времето и...