Репертоар:

Културни настани

10/17/2017 - 10:24

Изложба на уметникот Дејан Иванов Маргуш во среда (18.10.2017 година) во просториите на Ликовниот салон на Народниот Музеј Велес, со почеток во 19:30 часот. 

10/17/2017 - 08:51

Во Центарот за култура во Битола во среда концерт ќе одржат Данила Ефремов на кларинет и...

10/17/2017 - 08:46

Балетски триптих во кој првите две претстави „Агонија на срцето“ и „Софа“ се во...