Репертоар:

Музика

06/04/2018 - 15:31

Триото Парнасус во состав Гонца Богоромова Краповски - сопран, Паскал Краповски - виолончело и Милица Шкариќ - пијано, во периодот од 6 до 8 јуни ќе настапи на музичките подиуми во Тетово, Штип и Струмица... 

06/01/2018 - 15:03

На денешен ден (1 јуни, 1946 година) во Битола е роден...

05/29/2018 - 11:33

Пијанистката Мимоза Ќека ја освои првата награда на Меѓународниот натпревар на пијанисти ,,...