Репертоар:

Забавна

02/15/2018 - 11:59

На ден 10.02.2018 година во просториите  на МТВ се одржа селекција на пристигнатите песни по распишаниот јавен повик за: Песна  којашто ќе ја претставува  Македонија  на Евровизија, Лисабон  2018 година.

12/20/2017 - 06:24

Во пресрет на Новогодишните празници Каролина Гочева ја објави песната „Ѕвона“, нов сингл...

10/17/2017 - 08:37

Македонија и Балканот се сеќаваат на Тоше Проески кој пред десет години трагично го загуби...