Репертоар:

Литература

02/19/2018 - 12:45

Поетската книга „Сонувани и будни песни“ од Владимир Мартиновски ќе биде промовирана вечер (понеделник, 19 февруари) во киното Култура во Скопје.

02/16/2018 - 11:40

Во кафе-бар „Шила“ во Охрид, ќе биде промовирана...

02/13/2018 - 22:23

Поетската ноќ во Велестово за јубилејното 30–то издание остана без поддршка од страна на...