Репертоар:

Урбана култура

10/17/2017 - 09:47

Откако во 2014 година го почна „Sea Dance“ на плажата Јаз, една година потоа и „Revolution“ во Темишвар, а од оваа година и „Sea star“ во Умаг, тимот на „Егзит“ почнува нов фестивал, кој ќе се одржи од 15 до 18 март следната година на Јахорина.

10/05/2017 - 13:58

Ал Ди Меола ќе настапи со многу специфична програма, со музика на Битлси, Пјацола, како и негови...

09/28/2017 - 10:14

„Авалон продукција“ најави два ексклузивни концерта на Раде Шербеџија во Македонската опера и...