Репертоар:

Хип хоп

07/06/2017 - 09:59

Smoke Mardeljano и припаѓа на помладата генерација рапери од Србија кој негува вистински цврст звук пронижен со лирика која преовладува со гнев и револт кон системот, па токму затоа и многу млади луѓе се поистоветуваат и ги чувствуваат неговите зборови како свои. 

07/13/2016 - 10:26

Вечерва, 13 јули, со почеток од 20:30 часот на Спортското игралиште во Општина Новаци, во...

06/29/2016 - 19:32

Македонскиот документарен хип хоп филм „Сложувалка“ во конкуренција од повеќе филмови доби...