Репертоар:

Концерти и фестивали

06/07/2018 - 11:26

Светски познатите рок бендови Тексас,  Морчиба и француската атракција Нувел Ваг (Nouvelle Vague) и дуото Аксвел ен Ингросо (Axwell & Ingrosso) и Алан Вокер (Alan Walker) во делот на електронската музика се главни ѕвезди на трето издание на Скопје Колинг 2018 кое ќе се одржи од 21 до 24 јуни во Скопје. 

06/07/2018 - 11:10

Македонската филхармонија вечерва (четврток, 7 јуни)  од 21 часот во Градскиот парк ќе одржи...