Репертоар:

Став

02/05/2018 - 14:30

Кон романот „Манастир Фуентерабија“ од Јагода Михајловска Георгиева (Издавачки центар ТРИ, 2017), добитник на наградата „Стале Попов“ на Друштвото на писателите на Македонија

12/26/2017 - 15:19

Македонската „...

12/11/2017 - 10:11

Еден ден добивме покана од Француската амбасада во Скопје да настапиме за една нивна прослава и...