Репертоар:

Колумна

05/22/2017 - 12:10

Прекрасно е чувството кога најстарата национална установа, Македонската Филхармонија ќе ве пречека во својот дом после 73 години талкање, со прекрасен гала концерт.

04/03/2016 - 20:43

Драгана Костадиновска е актерка во Македонскиот народен театар каде што работи од 2007 година....