Репертоар:

Калеидоскоп

06/08/2018 - 13:30

(Дејли Сабах) Анкара Односите на Турција со Балканот и Јужна Европа отсекогаш предизвикувале интерес за некои. Што сака Турција на Балканот? Кој е нејзиниот т.н. голем план за регионот? 

06/07/2018 - 10:54

Том Круз и Вал Килмер ќе ги повторат своите улоги како соперници во продолжението на „Топ Ган“,...

06/05/2018 - 13:13

Уметничко дело што холандскиот уметник Винсент ван Гог го насликал во својата младост, е...