Репертоар:

Занимливости

12/09/2017 - 11:34

Речиси 50 проценти од луѓето веруваат во постоење на вонземски живот и сакаат да воспостават контакт со нив. Ова го покажува студија спроведена во 24 земји, која според авторите, делумна ја објанува и популарноста на сагата на „Војна на ѕвездите", и 40 години по објавувањето на првиот филм од серијалот.

12/07/2017 - 01:53

Омилена музика за водење љубов меѓу Американците е нумерата од филмот „Валканиот танц“, „She's...

12/04/2017 - 10:53

На Земјата некои места нема да бидете во можност да ги посетите колку и да сте финансиски во...