Репертоар:

Шоутајм

12/07/2017 - 01:49

Необјавените песни на Џими Хендрикс, снимени меѓу 1968 и 1970 година, ќе бидат објавена следната. 

12/06/2017 - 09:12

Една од најголемите француски рок ѕвезди Џони Холидеј, почина минатата ноќ на 74-годишна...

11/19/2017 - 12:48

Легендарниот гитарист и основач на групата AC/DC Малколм Јанг почина во 64-та година од...