Репертоар:

Cool Fashion

01/13/2018 - 05:26

Покрај специјалните колекции часовници, како што се оние со мотиви од научно-фантастичната сага „Војна  на ѕвездите“ или линијата „Санта Круз“, американскиот производител „Никсон“ нуди можност купувачите да нарачаат часовник како што им одговара, според големината, бојата и дополнителните мотиви.

12/19/2017 - 17:55

Модната дизајнерка Ива Спасовска повторно блесна со новата...

10/28/2017 - 13:59

Изложба на модна колекција „Седум“ од брендот „Атами“ на Милена Атанасова ќе биде отворена...