Репертоар:

Балет

10/26/2017 - 10:21

Поради огромниот интерес за претставата “Оревокршачка” на мраз, која ќе се одржина   4-ти   декември   2017   година   со   почеток   во   20   часот,   организаторите,   ПрагмаПродукција, се одлучија и за втора претстава.

10/19/2017 - 09:05

“Оревокршачка” на мраз, во изведба на Рускиот државен балет на мраз, поради технички причини се...

10/18/2017 - 07:57

Почина првенката на балетот, Јагода Сланева, соопшти Македонската опера и балет. Сланева (1949)...