Репертоар:

Модерен танц

05/17/2018 - 13:08

Скопје танцовиот театар вечерва (четврток, 17 мај)  во 21 часот, во Кино Култура ќе ја одржи премиерата на претставата „Непознато“ која е трета продукција на еднинствената современа танцова компанија во Македонија за 2018 година.

04/29/2018 - 12:04

Со современ танцов перформанс, кореографите Искра Шукарова од Македонија и Урсула Еагли од...

04/25/2018 - 10:14

Кореографски дела и дела во процес од млади кореографии и изведувачи од Македонија ќе бидат...