Репертоар:

Филм

06/05/2018 - 14:38

Краткометражниот игран филм „Види ја ти неа“ во режија на Горан Столевски ќе биде прикажан на Интернационалниот филмски фестивал Палм Спрингс во САД и Филмскиот фестивал во Сиднеј, Австралија. 

04/24/2018 - 14:34

Филмот „Столб од сол“ на турскиот режисер Бурак Чевик ќе може да се погледне вечерва (вторник)...

04/24/2018 - 14:23

Краткиот игран филм „48“ на режисерот Владимир Митревски, е селектиран на престижниот...