Репертоар:

ТВ

10/13/2017 - 08:51

Серијата „Сенки над Балканот“ на Драган Бјелогрлиќ, кој е актер, сценарист и режисер, од 22 октомври ќе почне да се емитува на Македонската радио телевизија, а истовремено и на јавните сервиси во Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Словенија.

10/11/2017 - 08:15

Пилот-филмот од ТВ-серијата „Сенки над Балканот“ на Драган Бјелогрлиќ, кој премиерно беше...

09/05/2017 - 10:39

Деновиве започна снимањето на новата домашна серија „Инсајдер“ која македонската публика...