Репертоар:

Археологија

05/09/2018 - 14:45

Во Археолошкиот музеј на Македонија, во конференциската сала, на 11.05.2018 година, во 13 часот, ќе се одржи промоција на зборникот “DRAGIŠA ZDRAVKOVSKI - IN MEMORIAM - Cultural Manifestations during the Neolithic Period on the Territory of the Republic of Macedonia and Neighboring Regions”. 

04/24/2018 - 15:17

Во тек се палеонтолошките ископувања од страна на експерти за колекционирање и конзервирање на...

03/22/2018 - 15:13

Во Музејот на град Скопје вечер од 20 часот ќе биде отворена изложба „Артефакти со христијанско...