Репертоар:

Репертоар

08/16/2017 - 14:06

Тековен репертоар на градското кино Милениум во периодот 17 до 23 август 2017...

 

08/10/2017 - 10:14

Тековен репертоар на градското кино Милениум во периодот 10 до 16 август...

07/14/2017 - 09:24

Од денес на репертоарот на кино Милениум, третиот дел од популарниот блокбастер, ПЛАНЕТА НА...