Репертоар:

Премиера на претставата „Второ пришествие“

Во сабота, 22 април, во театарот „Антон Панов“ во Струмица премиерно ќе биде прикажана претставата „Второ пришествие“...

Драматургија: Васил Михаил и духовите на С.Мрожек, К.Рацин, Н.Вапцаров и Светото Писмо.

Режисер на преставата е Васил Михаил, сценограф Никола Пијанмано, костимограф Елена Дончева, а музиката на Горан Алиќ.

Улогите ги толкуваат Ангелина Тренчева Ангелова, Оливера Аризанова и Игор Тодоров.