Репертоар:

Урбана култура

10/21/2017 - 12:58

На Скопски џез-фестивал вечерва, сабота 21 октомври,  ќе има  концерти на  две значајни имиња од САД – Марк Рибо со проектот „Јанг Филаделфијанс“ и Стив Колмен со легендарните „Фајв елементс“.

10/17/2017 - 09:47

Откако во 2014 година го почна „Sea Dance“ на плажата Јаз, една година потоа и „Revolution“ во...

10/05/2017 - 13:58

Ал Ди Меола ќе настапи со многу специфична програма, со музика на Битлси, Пјацола, како и негови...