Репертоар:

Хип хоп

07/13/2016 - 10:26

Вечерва, 13 јули, со почеток од 20:30 часот на Спортското игралиште во Општина Новаци, во рамките на Културното лето Новаци 2016, ќе се одржи забава за млади...

06/29/2016 - 19:32

Македонскиот документарен хип хоп филм „Сложувалка“ во конкуренција од повеќе филмови доби...

04/09/2016 - 09:01

„Зад Шпиунката" е името на второто издание на „Зад Аголот“, чија промоција е закажана за денеска...