Репертоар:

Хип хоп

07/06/2017 - 09:59

Smoke Mardeljano и припаѓа на помладата генерација рапери од Србија кој негува вистински цврст звук пронижен со лирика која преовладува со гнев и револт кон системот, па токму затоа и многу млади луѓе се поистоветуваат и ги чувствуваат неговите зборови како свои. 

04/09/2016 - 09:01

„Зад Шпиунката" е името на второто издание на „Зад Аголот“, чија промоција е закажана за денеска...

06/21/2015 - 23:47

Skyeye во соработка со B+ production имаат чест и задоволство да ви го престават најновото видео...