Репертоар:

Концерти и фестивали

03/24/2017 - 12:35

Општина Берово во рамки на програмата Берово – Град на културата во 2017 година, најави голем андерграунд фестивал „Mayday Festival“ за Велигден и за 1 Мај... 

03/23/2017 - 09:01

На 8 и 9 април во Македонска опера и балет ќе се одржи новото 14-то издание на детскиот...

03/22/2017 - 06:39

На 19 април, во Метрополис Арена во Скопје, Влатко Стефановски ќе одржи концерт со Биг...