Репертоар:

Концерти и фестивали

10/17/2017 - 09:47

Откако во 2014 година го почна „Sea Dance“ на плажата Јаз, една година потоа и „Revolution“ во Темишвар, а од оваа година и „Sea star“ во Умаг, тимот на „Егзит“ почнува нов фестивал, кој ќе се одржи од 15 до 18 март следната година на Јахорина.

09/20/2017 - 11:39

Европски блуз ќе понуди годинашниот „Блуз и соул фестивал“  (Blues&Soul Festival) кој по 21-...

08/25/2017 - 14:50

Претстојниов викенд големата летна забава „Супер Скопје“ продолжува во Старата скопска...